Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Fashionable tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Konforlu bir kullanım sağlayan tek katlı prefabrik evler sizing bir evden ne beklediğinize bağlı olarak dış cephe tasarımından iç yerleşimine kadar her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Arsanızda inşa edilen prefabrik prefabrik ev fiyatları hazır evler zamanla değer kazanır ve daha yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

Yapı tasarımını estetik kılan detay prefabrik ev uygulama kolaylıkları, gelişmiş teknoloji kullanımıyla kısa zamanda hızlı üretim sistemi ve yerinde kısa sürede hızlı kurulum avantajlarıyla sayısız yapı ihtiyacına çözüm getiren prefabrik yapı sistemi modern mimarinin yenilikçi yapı tarzı.

Bina dışı prefabrik ev elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Tek katlı ve iki katlı hazır konutların sunulduğu Karmod prefabrik ev modelleri prefabrik ev fiyatları şık tasarımı, yapı güvenliği ve en iyi ergonomiye sahiptir.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı prefabrik ev modelleri dıştan uygulanırdı.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik evler yaptırarak daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Bu evler, çok sayıda odaya sahip olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı da sunar.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile 90 km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Report this wiki page